top of page

Disseny i Creació

Video portafolis
Sonia Gardes_Portaiture_21.jpg
Creacions per a produccions d'Objectora
d'Objectora
Des del 2018

Des de la seva creació el 2018, Objectora ha dissenyat i desenvolupat diversos espectacles de narració visual. Per a aquest espectacles, la seva directora artística, Sònia Gardés, ha dissenyat i creat tots els elements de teatre visual, des de l'atrezzo i vestuari fins a les titelles. 

HERO 1.jpg
Perchance to dream
de Cutting Edge
2020

Per a l'espectacle en pre-producció de Cutting Edge, Objectora va treballar en el disseny i creació de la titella i el vestuari de la bruixa i l'heroi. Objectora va dissenyar i crear també el vestuari i cabells de la princesa, feta per Karolina Anuskiewicz, una estudiant a qui Sònia Gardés va fer de mentora.

0pgBHqDw.jpeg
A(u)nti(e) Empire
d'AJ Taudevin
2019

L'A(u)nti(e) us vol obsequiar amb històries dels vells dies gloriosos de l'Imperi Britànic. Llàstima que s'estigui dessagnant mentre ho fa.

Objectora_ulysses.jpg
Ulysses
de l'Abbey Theatre, assisting Gavin Glover
2018

L'odissea de Bloom és una explosió de música en directe, titelles, dança, clown, barrets de bombí i kazoos. Es tracta d'Ulisses com no l'havies vist mai, un homenatge teatral superb a les cròniques de Joyce de la vida a Dublín i la millor novel·la de tots els temps. Creada pel director de l'Abbey Theatre, Graham McLaren, la nostra producció és absurda, brillant i plena de diversió.

12095051_875243685905449_189538216128725
Dragon Quest
de Vision Mechanics
2015

Dragon Quest és un espectacle misteriós i espectacular creat especialment pels boscos de Monikie Park. La tecnologia, que mostra itinerants mosques, fades i follets apareixent dins el bosc mateix de Monikie, va ser la primera en utilitzar Realitat Augmentada en un espectacle en directe. 

Objectora_Saturn.jpg
Mercat Romà de Iesso
amb Enric Porta
2012-2014

Sònia Gardés va treballar com a co-creadora de Minairons PT amb Enric Porta,  creant titelles de gran escala i escenografies per Mercat Romà de Iesso entre el 2012 i el 2014.

Objectora_CircusCabaret.jpg
Circus Cabaret
de Grupo Costa Este
2013-2014

Circus Cabaret és un espectacular i variat sopar-espectacle en directe que inclou cabaret, burlesque, krumping, electro salsa, aeris, projeccions i dibuix en directe. Tot seguint dos personatges onírics, l'espectacle invita el seu públic a un viatge en el temps a través dels seus diferents estils i etapes, des del modernisme de Barcelona fins l'electro salsa contemporània.

Sonia Gardes_rotten head2.JPG
Festival de Cine de Terror de Molins de Rei
de Terror Molins
2011-2014

El Festival de Cine de Terror de Molins de Rei ofereix cada any una sel·lecció temàtica de les millors pel·lícules, curtmetratges i històries de terror. 

Objectora_Minotaur.jpg
Altres projectes
Des del 2008

Sònia Gardés és una maquilladora, escultora i dissenyadora i creadora de vestuari titulada i amb anys d'experiència en aquests sectors. Durant la seva carrera, ha estat part de múltiples projectes personals, artístics i professionals per a clients independents i per a la seva pròpia formació. Podeu veure'n una sel·lecció en aquesta secció. 

bottom of page