Produccions

What I Know (about what my Grandfather d
El que sé
(i el meu avi no sabia)
2021

Barcelona, 1939. Derrotat després del final de la guerra civil, el Paco comença el seu camí com a refugiat, deixant enrera la seva família. Barcelona, 2011. La involucració de la Sònia al moviment dels Indignats genera una extranya tensió a la seva família, que encara no ha guarit l'exili d'un misteriós besavi, el Paco. El que sé (i el meu avi no sabia) s'endinsa en el viatge emocional d'aquests dos personatges connectats pel trauma intergeneracional. 

big wee bee.jpg
Gran Zum Zum
2021

Quan l'abella Zum és trepitjada per una vaca -una altra vegada!- ella i els seus amics insectes decideixen que no continuaran acceptant la falta de cura i respecte dels animals grans de la vall. Comença llavors una revolució que inclourà mossegades, coïssor, picor, i rascar molt. Aconseguiran els petits insectes guanyar el respecte que tant mereixen? 

starry nights.jpg
Més enllà del sostre
2018

Aquest espectacle és el resultat d'una comissió dels Hidden Gardens (Glasgow) per a l'esdeveniment Starry Nights, Cosy Fires. L'espectacle celebra la multiculturalitat a través de la narració d'històries i mites sobre els cels estrellats.