top of page
Gran Zum Zum
2021

Actriu

Sònia Gardés 

 

Duració de l'espectacle

45'

 

Edat

5-11

 

Descripció

Narració visual, ombres xineses, titelles

Amb el suport de

PUPPET-ANIMATION-SCOTLAND.png

Quan l'abella Zum és trepitjada per una vaca -una altra vegada!- ella i els seus amics insectes decideixen que no continuaran acceptant la falta de cura i respecte dels animals grans de la vall. Comença llavors una revolució que inclourà mossegades, coïssor, picor, i rascar molt. Aconseguiran els petits insectes guanyar el respecte que tant mereixen? 


Tot explorant temàtiques com la sostenibilitat i la justícia social, aquest espectacle crea experiències interactives per empoderar els infants de 5 a 11 anys.

Després d'una residència artística l'hivern del 2021 i d'un desenvolupament final l'estiu d'aquest any, l'espectacle, que explora la creació de teatre visual a través del vestuari, estarà disponible a partir de la tardor del 2021. 

Aquest espectacle va ser desenvolupat amb el suport de diferents organitzacions i presentat en espais i festivals com la Wee Spanish Mobile Library (2017), l'Edinburgh Multilingual Stories Festival (2018) , Manipulate Festival dins l'apartat Testroom (2019) i el Something Has to Happen Festival de The Worker's Theatre (2020).

bottom of page