Qui i què

Sonia Gardes_Portaiture_80.jpg

Objectora és una companyia de Teatre Visual centrada en l'exploració de formes d'art multidisciplinars aplicades a la creació d'experiències que captivin comunitats en la seva més àmplia diversitat. Profundament compromesa amb la recerca de pràctiques sostenibles, Objectora explora temàtiques de justícia social amb perspectiva feminista i per a totes les edats. Objectora també col·labora amb altres companyies oferint disseny i creació de maquillatge, perruqueria, escenografia, vestuari, titelles i atrezzo.
 

Objectora va ser creada per l'artista visual i performàtica Sònia Gardés, que té més de deu anys d'experiència en el sector artístic i teatral. 

La seva carrera va començar en el camp del maquillatge, treballant per DDT sfx en les pel·lícules Agora, d'Alejandro Amenábar (2009) i Los abrazos rotos, de Pedro Almodóvar (2009). Graduada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona després d'un Erasmus estudiant Disseny i Confecció de Vestuari a la Nottingham Trent University, Gardés va treballar com a cap de maquillatge, perruqueria i vestuari en diverses produccions i com a Professora al Departament d'Escultura de la Universitat de Barcelona.


La Sònia va anar a viure a Escòcia el 2015, on va iniciar la seva carrera com a narradora, titellaire i actriu, alhora que va continuar treballant com a dissenyadora i credora d'atrezzo i titelles. Des de llavors, ha treballat, rebut encàrrecs i col·laborat amb artistes i companyies com el National Theatre of Qatar, el National Theatre of Scotland, Puppet Animation Scotland, Edinburgh Children’s Festival, Vision Mechanics, Gavin Glover, Theatre Gu Leòr, Cutting Edge, l'Amsterdam Storytelling Festival i la Federation for European Storytelling, entre d'altres. 

Podeu trobar més informació sobre la Sònia Gardés clicant a les següents organitzacions:

FST Master Logo_18.jpg
imdb.jpg
tracs.png
scottish booktrust.jpg

Aquests són alguns dels clients, comissionats i col·laboradors d'OBJECTORA:

 

media co-op.png
kelburn.png
amsterdam storytelling festival.png
swap market.jpg
theatre gu leor.jpg
playbase.png
forestry commission logo.jpg
starcatchers_logo.jpg
AssemblyRoxy-Red.jpg
Hidden Gardens logo.JPG
southbank international school.jpg
NTS-logo.jpg
Puppet Animation Scotland.png
vision mechanics.jpg
glasgow women's library.jpg
descarga.png
fest_logo_dimensione.png
scottishstorytellingcentre.jpg
scottish youth theatre.jpg
edinburgh multilingual stories festival.