top of page

Qui i què

Sonia Gardes_Portaiture_80.jpg

OBJECTORA és una companyia internacional d’arts visuals aplicades a l’escena contemporània amb base a Catalunya. Oferim produccions pròpies d’espectacles de titella contemporània, micro-cinema i teatre d’objectes, així com suport a la creació per a altres companyies a través del disseny d’elements de teatre visual aplicats a creacions contemporànies, i també el disseny i creació de vestuari, attrezzo, titelles, escenografia i caracterització.

La companyia va ser fundada l’any 2018 a Escòcia de la mà de Sònia Gardés, després de més de 10 anys d’experiència treballant en els sectors del teatre i el cinema. Gardés s’ha format com a caracteritzadora i és graduada en Belles Arts, on actualment treballa com a Professora Associada. Va estudiar Disseny i Confecció de Vestuari a la Universitat de Nottingham Trent, al Regne Unit, i va continuar la seva carrera i formació a Escòcia, on es va especialitzar en narració i titella contemporània, de la mà d’artistes com Mervyn Millar (Handspring Puppets, Significant Object).

Objectora explora narratives interpersonals i està profundament compromesa amb la justícia social i climàtica en les seves investigacions, creacions i dissenys. Des de la creació del projecte, Sònia Gardés ha treballat, col·laborat i fet residències amb el National Theatre of Scotland, National Theatre of Qatar, Puppet Animation Scotland, Edinburgh Children’s Festival, Vision Mechanics, Gavin Glover, la Federation for European Storytelling i l’Amsterdam Storytelling Festival, entre d’altres.

Per a més informació, podeu clicar els següents enllaços:

FST Master Logo_18.jpg
imdb.jpg
tracs.png
scottish booktrust.jpg

Aquests són alguns dels clients, comissionats i col·laboradors d'OBJECTORA:

 

media co-op.png
kelburn.png
amsterdam storytelling festival.png
swap market.jpg
theatre gu leor.jpg
playbase.png
forestry commission logo.jpg
starcatchers_logo.jpg
AssemblyRoxy-Red.jpg
Hidden Gardens logo.JPG
southbank international school.jpg
NTS-logo.jpg
Puppet Animation Scotland.png
vision mechanics.jpg
glasgow women's library.jpg
descarga.png
fest_logo_dimensione.png
scottishstorytellingcentre.jpg
scottish youth theatre.jpg
edinburgh multilingual stories festival.
bottom of page